Control de Plagues Girona

Qui som

 

A MEDINET Higiene Ambiental SL ofereix serveis en control de plagues a Girona de rosegadors, serps, insectes com formigues, mosques, mosquits i altre tipus de fauna, així com el manteniment dels plans per mantenir a ratlla als invasors. Quan es posi en contacte amb Medinet, proposarem estratègies efectives de maneig de plagues de control per protegir la seva inversió. Podem fer tractaments puntuals o bé un pla de control permanent durant un període de temps donat que les plagues poden tornar - causant a llarg termini danys estructurals en la seva propietat.

Medinet ofereix la gestió econòmica de control de plagues en edificis residencials, comercials i industrials. Si vostè és un magatzem, restaurant, planta de processament d'aliments, instal·lacions ramaderes, apartament, hotel o un altre tipus d’establiment, pensi que Medinet està familiaritzat amb el tipus de problema.

Per què escollir uns professionals en la erradicació de plagues?
MEDINET compta amb un servei de proximitat amb servei permanent de 24h i 7 dies a la setmana per tota la província de Girona. El nostre personal està certificat i amb experiència en els problemes de plagues que es produeixen i les millors maneres de resoldre'ls.

A Medinet control de plagues coneixem bé els problemes des de l'arrel i som conscients de les pèrdues que es poden derivar d'una falta d'higiene. Això vol dir controlar la contaminació per bacteris, fongs, virus, llevats, insectes, rosegadors, ocells i altres organismes per evitar que actuin com a vectors d'enfermetats.

Disposem de maquinària i personal adequats per a realitzar tots els tractaments.


Opcions control i pressupostos sense compromís

La gestió varia d'un edifici o d’un espai a un altre. MEDINET ofereix plans personalitzats de control de plagues i inspeccions. Com sempre, el cost i el temps són tinguts en consideració. Les plagues requereixen de manteniment periòdic. El temps del tractament es redueix al mínim i es pot estar segur que els molestos hostes no destorbaran la seva llar o negoci.

MEDINET Control de Plagues ofereix solucions innovadores i respectuoses amb el medi ambient, un treball de qualitat i preus a competitius. Contacteu amb nosaltres per obtenir més informació.
©2011 - · Control de Plagues a Girona pertany a Medinet Higiene Ambiental S.L.


ContacteControl de Plagues Qui som Control de plagues Control de plagues